måndag 25 november 2013

De flesta jobben till utrikes födda

Idag har det avslöjats (nyheterna) att de allra flesta nya jobben sedan 2006 har gått till utrikes födda. Och det betyder inte att svenskfödda har blivit utan de jobben eller?

Nu ska vi väl ha hit resten av det syriska folket också på grund av en totalt ansvarslös invandringspolitik! Vad har fått politikerna här att besluta om PERMANENT uppehållstillstånd för dessa? Som enda land i Europa!? Är det Miljöpartiet som har varit i farten?
Bilden av Sverige har faktiskt ändrats totalt. Numera ser man inte heller några blondiner som programuppläsare i TV. Det har nog blivit fult att se svensk ut!

Så länge de andra partierna blundar för ansvarslösheten hos regeringen, så länge kommer Sverigedemokraterna att öka! Så klart!
Varför inte ta Migrationsverket som expert? Vad säger de som går på knäna och har svårt att hitta villiga kommuner som tar emot flyktingarna?

Men det finns naturligtvis folk som tjänar stora pengar på asylboendena! Dessa finns kanske till och med bland dem som sitter i regeringen?

Dessutom gynnar man människosmugglarna. Idag kunde vi höra att en illegal transport hit kostar ca 80 000 kronor.
Vad sysslar den svenska regeringen med?

Och ja, jag har lämnat mina förtroendeuppdrag i KD så jag anser mig nu kunna skriva fritt!

Inga kommentarer: