lördag 2 november 2013

Horor är inga hjältar- apropå Skavlan igår!

Ja, som ni kan se av rubriken är jag ingen som faller för en massa skitprat om de stackars små hororna som det är synd om. Tycker man det och ser man att flickor tvingas in i bilar ska man väl polisanmäla och inte stå kvar där och servera sitt kaffe. (Apropå programmet i Skavlan igår.)

Det finns någon sorts märklig förtjusning i det här samhället.Ju mer man har varit i botten desto bättre är det. För det finns väl inga som hyllas så mycket som före detta fängelsekunder, gamla narkomaner och gamla alkoholister.

I mina ögon finns det andra som vi borde uppmärksamma och hylla. Den ensamstående mamman/pappan som sliter - lagligt!- för att försörja sin familj. Invandrarkvinnan, kanske med många barn, som lojalt passar upp sin familj i ett land där hon inte känner sig hemma, och där hon kanske inte ens kan språket. Den handikappade eller sjuke som kämpar med svåra ekonomiska förhållanden och sitt handikapp och sin sjukdom.

Låt de kringresande hororna hålla på med sitt utan uppmärksamhet och hoppas på att det inte är din egen man som betalar dem! De är ingenting att hylla, och det tycker jag inte heller att kaffetanter som har blivit för gamla för jobbet är.
Den sortens smuts i vårt samhälle borde på alla sätt saneras i stället! De ställer till det betydligt mer än de gör nytta. Jag kan inte ens tycka synd om dem!
Gör prostitutionen olaglig, inte bara att köpa sex, utan att sälja sex! Så får vi kanske lite mera rent hus i landet!?

3 kommentarer:

birgitta sa...

Tycker du skriver bra om detta.

Anonym sa...

ditt hjärta är död sten, dött

nya tant lila sa...

För att jag inte gillar prostituerade och tjuvar??? Konstig slutsats!