lördag 16 november 2013

Jag ska visa dem att du är dålig!


Jag trivdes ganska bra bland andra kristdemokrater till en början. Vi gjorde också en opolitisk grupp på två personer här i kyrkovalet och kom in med en ordinarie och en ersättarplats i kyrkofullmäktige. Det tyckte jag var bra när det var sex nomineringsgrupper.

Det knakade med exet, som bekant. Så har det ju ofta varit. Och efter senaste besöket fick jag nog. Då hände något som för mig är fullständigt ofattbart. Denne människa satte alltså igång och ringde en anhörig och en väninna och mejlade över en massa till vår distriktsordförande och  ringde min gruppledare. Vad det var begrep jag inte alls. Nu har jag fått veta. Han påstår att han har mejlat över saker jag har skrivit om honom på bloggarna. !!! Det var kanske sådant som handlade om hans tidigare politiska hemvist. Jag vet inte. Eller saker i stil med det här. Då blir detta en sak till.
När jag igår skrev att jag hade lämnat mina uppdrag- fullständigt frivilligt och av många skäl, fick jag ett mejl till "Lilla dumsnut" för det var ju inte det han hade velat! Nehej, han hade kanske velat att de skulle kasta ut mig för att jag hade skrivit om honom???

Men, detta skriver jag av ett speciellt skäl. Detta är nämligen ett skolexempel på hur män av en viss sort handlar. De försöker rasera och förstöra andra kontakter som du har!
Du som är i, eller befinner dig i farozonen för, en destruktiv relation, ta varning och lägg benen på ryggen och spring fort, fort från den!
Det är inte värt- och inte lönt- att stanna och ta fighten och tro att det blir bättre, för det blir det inte!

Men kan någon begripa hur man kan försöka misskreditera en människa som man samtidigt inte säger sig vilja lämna och försöka visa inför dem som är vän/släkt med henne och för dem som har visat henne förtroende att hon, enligt vad man vill påstå, är dålig? Kan någon begripa detta? Nej, det är detta man inte kan med sådana män!

Kan man komma närmare ett djävulskt handlande än så?
Jag vet nog var jag har sett fan själv i min närhet! Dock för absolut sista gången! Det kommer att ta mycket lång tid innan jag litar på en man igen- om någonsin!




Inga kommentarer: