tisdag 5 november 2013

Botten att man ska behöva skriva till blogginnehavare

Det är naturligtvis riktigt dåligt att man ska behöva skriva till innehavare av bloggar och be dem plocka bort kommentarer, som jag har fått göra nu igen! Jag skulle aldrig ha en blogg  utan att moderera den.
Biskop Åke Bonnier har varit på tjänsteresa ett par dagar, och då dansas det vilt på hans blogg, men han är tydligen tillbaka nu och har lovat att rensa.

De som sysslar med ständiga trakasserier där säger ibland att de har lämnat Svenska kyrkan eller att de är katoliker. Jag förstår inte riktigt varför de inte kan nöja sig med det, utan hela tiden far runt och gnäller och kvider över hur illa det är i Svenska kyrkan. Verkar vara brist på sysselsättning. De har ju inget med Svenska kyrkan att göra längre när de har lämnat den. Ett behov att kverulera?

Sedan finns det ju naturligtvis de som ser kristendomen som i en lärobok och i överlägsenhet anser sig som allra mest rätt kristna, som om allt kunde placeras i små rutor som man prickade av med rätt eller fel.

Usch ja, det är så trist, så trist... Det glada budskapet?



5 kommentarer:

Anna sa...

Jag skrev tidigare en kommentar under sista inlägg på prästbloggen i fråga, en ganska så spetsig kommentar och hittills ser det ut som om den blivit censurerad.. Men vi får se.

nya tant lila sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
nya tant lila sa...

Vilken prästblogg? Dag brukar inte censurera och på Bonniers går kommentarerna in direkt.

Anna sa...

Dags!

nya tant lila sa...

Och nu är det rensat på Bonniers blogg!