lördag 28 juli 2012

Vänstersvängar verkar alltid gå åt helvete!

Egentligen är ju inte idéerna så tossiga. Det där med allas lika värde och allas rättigheter och allas möjligheter och allt det där låter väl bra och riktigt.
Även om man nu missar the point så att säga, nämligen att alla inte kan klara alla studier, och att alla inte har samma möjligheter för att deras medfödda egenskaper är till hinder på ett eller annat sätt.

Men låt vänsterfolket drömma och tro att vi alla har det!
Det tråkiga är emellertid att det inte alltid kan vaskas fram kompetenta människor från vänsterleden.
Och när man inte längre kan styra normalt sett, måste man hindra och hota på olika sätt i någon sorts stasi-light form.
Är det dessutom några människor som är behäftade med intolerans mot de andra, som till exempel mot  borgerligt folk, så är det banne mig sossar och riktigt vänsterfolk, det kan jag lova efter 28 år i de lägren! Man vill vara jämlik med den och med den, men inte med den och med den.

Se nu på Pride! I Uppsala fick inte folkpartister vara med. I Stockholm har det höjts röster mot Migrationsverket, mot poliser och försvarsmakten, ja, det har visst till och med demonstrerats förra året. Och till och med mot KD! Så är det när man räcker lillfingret till vissa människor!

Lägg ner Pride! Festivalen verkar ju totalt har förlorat sitt syfte att lyfta fram en grupp och arbeta för ett jämställt samhälle.

Men till detta ska kanske inte poliser och anställda inom försvarsmakten få höra? I vanlig ordning verkar det mest gå åt helvete (det vill säga till mera ojämlikhet) när människor svänger åt vänster.

Inga kommentarer: