torsdag 11 december 2014

Moderaterna ute i landet höjer rösten om flyktingmottagandet

Vi gör inte rätt mot alla de flyktingar vi tar hit, tycker jag. Om man tar emot så många utsatta människor, som vi gör i Sverige idag, ska man också ha resurser att göra detta. De resurserna har vi inte! Vi har inte jobb, inte bostäder och inte möjligheter att ge de nyanlända en kvalificerad undervisning i svenska. Segregationen breder ut sig dessutom. Vi lurar dem. Människosmugglarna tjänar stora pengar, liksom Bert Karlsson.
Vi utnyttjar deras utsatthet och hjälper bara en liten grupp, som kunde ha varit större på plats. Detta är ju faktum som väl inte behöver diskuteras vad gäller flyktingarna från Syrien exempelvis.
Samtidigt tar FN bort matkupongerna för syriska flyktingar nu. Vad ska de då göra?
Moderaterna ute i landet höjer rösten mot Anna Kindberg Batras tilltänkt fortsatta, generösa flyktingpolitik. Hur ska hon handskas med detta? Hon borde kanske provbo eller åtminstone åka T-banan till de flyktingindränkta områdena och se alla de stackars tonårskillarna som är så frustrerade att de måste bränna oskyldiga människors bilar och ställa till en massa skadegörelse.
Hoppas hennes öppna hjärta svämmar över då!
Det borde vara de ledande politikernas plikt att lyssna på sina väljare och inte minst på de förtroendevalda för partiet som finns ute i landet!

Inga kommentarer: