fredag 5 december 2014

Är "nyfascist" bättre än "hora"?

Idag har jag både gnuggat ögon och öron för jag har knappast trott att jag hörde och såg rätt.
Det började alltså med den vulgära Magdalena Andersson som påstod att sverigedemokraterna var nyfascister i en sorts intervju, där hon såg ut att tro att alla som hörde detta skulle hålla med henne.
Sedan var det Fridolin som sade att Björklund skulle tvätta sig i öronen.
Och slutligen var det en uppvisning i Skavlan av Löfven. Där tog för övrigt Skavlan på nytt upp det som Magdalena Andersson hade berättat om att hon drog för gardinerna på sitt tjänsterum för att slippa se sverigedemokraternas tjänsterum mitt över. Skavlan frågade om Löfven skulle göra likadant, men fick inget svar.

Däremot undervisade Löfven om att SD från början hade haft hakkors på sina möten (på 1990-talet?) och berättade att de sprang runt med järnrör, från den där gamla fyllehistorien i Stockholm. Som om alla var folk som var beväpnade med järnrör. Man tror knappast att det är sant när han drar fram detta IGEN!
De kallade också kvinnor för "hora" påstod han. Det hade tydligen en gjort i den där järnrörsskandalen, men han framförde det som om det var det vanliga tilltalsordet.
Är det bättre att kalla folk för nyfascister som Magdalena Andersson alltså gör?
Men varför har S plötsligt glömt tvångssteriliseringar och rasbiologi? Och Vänsterpartiets kommunistiska historia?

Idag har ju TV informerat om vad ordet nyfascist betyder. Och Rikard Jomshof, SD,  har gått i svaromål.
Har de ingen som helst skam i kroppen de här två sossarna?
Jag upprepar; sådana vulgära personer kan väl inte sitta i en regering! Och representera landet i internationella sammanhang. Man ryser! Usch!
För övrigt verkar kvällstidningarna fokusera på Björklund nu!


Inga kommentarer: