tisdag 11 februari 2014

Om jag visste vad jag ville...

Just nu vet jag ingenting om någonting känns det som. Och så är jag så oändligt trött, så jag orkar ingenting. Hoppas att jag inte är sjuk!


Jag har meddelat En levande kyrka att jag inte kan vara kvar i styrelsen efter årsmötet. Sammanträdena är i Skåne, och det är för drygt att köra dit. Hade ett mycket trevligt och positivt samtal med ordföranden idag.
Var är jag politiskt? En gång lämnade jag S för att jag tyckte att det var lågt i tak. Då hade jag inte varit medlem i KD! Det hjälper ju inte med ett bra program om man känner sig bunden till händer och fötter där och blir försiktig med att yttra sig.
Dessutom förstår jag inte hur styrelseledamöterna kan vara utbytbara mellan KD och SD som de är i Ronneby. Inte bara till SD utan också från.
Det gör mig ytterst fundersam. Ömsar alla skinn och åsikter så där eller ser man ingen större skillnad? Samtidigt vet jag ju att det inte är så på andra håll i Blekinge. Där är man försiktig och observant.


Kan jag vrida klockan tio år tillbaka och återgå till ett socialistiskt parti? Och kan jag vara kvar som medlem i En levande kyrka då?
Det finns en del frågetecken för mig att klara ut innan jag tar nästa steg.

Inga kommentarer: