tisdag 11 september 2012

Om shopping tycker jag inte!

Det måste vara någon sorts förbannelse att jag får in män i mitt liv som gillar att gå i varuhus. Jag hatar det! Och jag ogillar i allra högsta grad att gå i andra affärer också. Jag är alltså ingen shoppingmänniska!

När jag själv ska handla till exempel i vår affär här i byn, så har jag en lapp med mig med varorna skrivna i den ordning de brukar vara placerade, (jag gillar alltså inte när de ändrar på platserna) och sedan går jag runt och stoppar ner det jag ska köpa, utan att titta mig speciellt mycket omkring.

Det är klart att jag missar en del extrapriser och varor genom detta, det har jag märkt när jag har haft sällskap med de shoppingälskande, men jag köper inte precis några onödiga saker.

Och kläder då? Dem köper jag på postorder, liksom andra varor och böcker.  Då får jag hem dem i brevlådan eller till affären. För det mesta passar kläderna, för jag känner modellerna och storlekarna vid detta laget. Jag köper dessutom sällan dyra kläder, för jag inbillar mig hela tiden att jag ska krympa, och då ska jag kasta de gamla, stora kläderna.

För det mesta har det hittills varit kläderna som har krympt!



Inga kommentarer: