måndag 17 september 2012

Marxistjournalister vill sätta åt!

Nej, jag tror inte alls på något ideellt, högre syfte med de två Etiopienjournalisternas resa. De var garanterat ute efter att sätta åt oljebolagen, eventuellt med en förlängning till att misskreditera Carl Bildt, tidigare styrelseledamot, och därmed den nuvarande svenska regeringen.
Marxister vill sätta åt det folk som de inte räknar som de sina! De driver sällan någon sorts allmän, humanitär linje
Det är väl klokt, som Carl Bildt sade i Agenda, att nu glömma hela den här historien! UD har tydligen ändå lyckats få journalisterna fria.

Det är skrämmande hur socialisterna är blinda och vänder på detta till att det handlar om yttrandefriheten för de här båda männen. Detta har jag redan skrivit om, men det kan väl upprepas. Domen de fick berodde på VÄGARNA som de jobbade på och deras samröre med gerillan, inte på något som de hade skrivit, för de hade inte yttrat sig alls, så långt hade de inte kommit i sitt arbete.

Att det sedan finns många andra journalister som sitter fängslade på grund av yttrandebrott är en annan historia, som de har fått på köpet.

De svenska journalisternas scoop lyckades inte, men de fick ju uppmärksamhet trots detta! Vilket inte betyder att vi ska låta dupera oss till att se ett annat syfte med resan än den de faktiskt själva har uppgett.

5 kommentarer:

vally sa...

Jag tycker att den ene av dem ser lite slokörad ut.
Bra skrivet Lilian.
Skönt att de är hemma men de kan prisa sin lyckliga stjärna.
Kram

nya tant lila sa...

Ja, det tror jag också att de kan!

vally sa...

Hur i all sin dar kom jag på att kalla dej Lilian...
:-)

nya tant lila sa...



Jag tyckte det var fyndigt.

vally sa...

Hihi...