onsdag 15 april 2015

Ondskans apostlar inom kyrkorna

Nu är en del av de där ondskans apostlarna inom kyrkligheten verkligen i gasen. De är otäcka! 
I stället för att se världens ondska och hur kristna fördrivs från sina hem och till och med dödas, koncentrerar de sig på andra människors kärlek, som de anser sig ha rätten att döma om.

Att detta i grunden måste vara onda människor, som bara vill höja sig själva och åka i gräddfil, är nog förklaringen till agerandet. De har sitt ämbete som status - det var ju så en gång i tiden- och för att de därmed tror sig bli en auktoritet av något slag.
Dag Sandahl verkar inte ha klarat av att han inte fick bli biskop, för när det kom till kritan var det ju bara ett trettiotal personer som röstade på honom. Sådant svider tydligen! Hur ska man annars tolka hans påhopp på andra biskopar?

Och hans kvinnosyn måste man ju undra över. Det är ju tydligen inte bara som ämbetssystrar som han fördömer dem, det verkar ju onekligen också vara som fruar, för varför byter man annars ut sådana? Vad säger Bibeln om sådant?

Om Bibelns egentliga budskap- kärleksbudskapet- ska följas, så är det de goda människorna som ska omhuldas, inte de elaka och destruktiva förstörarna, hur många kyrkliga ämbeten de än har.

Fan är inte bara lös inom Pingstkyrkan, utan även inom en del av Svenska kyrkan!

Frustrerade, gamla gubbar (börjar potensen kanske svikta?) borde portas från kyrkorna och slängas på sophög när de har tjänat ut och bara har sin destruktiva sida kvar!
För vad gör dessa för nytta? De skadar ju inte bara andra människor, utan hela den Svenska kyrkans rykte - och Pingstkyrkan!

Jag tror på en dömande Gud! I detta livet! Han drabbar oss alla, även präster och pastorer. Vi får se!

Och jag tror också bara på Helvetet på jorden! Skulle det kunna vara värre än här?

Inga kommentarer: