tisdag 4 april 2017

Ska det fortsätta så här?

Hur länge ska jag utsättas för förtal på Mr:s blogg? Kan han inte sluta nu?
Jag var mycket upprörd när han började packa sin resväska, totalt impulsstyrt, när vi väntade gäster, som skulle fira min födelsedag. Givetvis hade jag planerat för en trevlig lunch!
I stället står jag där inför en karl som plötsligt ska ge sig av ett par dagar före planerad avresa, och mina gäster är på väg. Jag bröt ihop inför detta, och efter två dagars trakasserier för att jag hade åtagit mig ett förtroendeuppdrag,  som inte passade Mr. Men sedan lugnade jag mig snabbt. Och inte ringde jag honom tillbaka, som han, enligt sin blogg, tydligen hade förväntat sig! Jag kände ganska snart att detta både var bra och rätt.
Äntligen skulle denna tärande relation ta slut!

Det finns ingen här som inte tycker detsamma! Alla instämmer i att nu måste det vara definitivt slut på något som jag många gånger har farit så illa i!

Lämna mig då ifred, LFR!!! Sluta kommentera vad jag skriver!
Var glad att du slipper en person om vilken du säger så mycket negativt! Vi lever i olika världar. I min värld är känslighet en mycket positiv egenskap- om än plågsam ibland för dem som har den. Vi hyllar inte empatilösa personer utan föreställningsförmåga om faror och konsekvenser av sitt handlande!
Nu får du - igen i ditt liv- ta konsekvenserna av hur du har uppträtt! Oåterkalleligt den här gången!

Inga kommentarer: