lördag 22 april 2017

Förvanskningar, lögner och fantasier

Vi vet väl alla vilka stora problem de sociala medierna,och bloggarna, ger idag. Folk kan ju skriva precis vad som helst om en.
Frånsett mediadrevet förra året, när jag kritiserade Prides utformning,  har jag inte råkat så illa ut. Vad jag vet, får jag väl säga, för jag läser nog inte allt.
Desto värre har jag råkat ut på senaste exets blogg. En gång polisanmälde jag, för lögnerna var för grova. De innehöll då flera falska sakuppgifter. Givetvis hjälpte inte detta. Sådana bagateller som att man öppet ljuger om någon intresserar inte polisen. Åklagaren tog inte ens in underlaget.
Nu kör han  vidare med lögner och trakasserier. Och nu gäller lögnerna inte bara mig, utan också en av mina gäster som var här i februari. Vad gäller mig var det något igår om kassörskor som hade lett mot honom, som jag hade blivit irriterad över. Jag vet inte vad det handlar om. När vi har handlat ihop har jag för det mesta betalat, och han packat, såvida han inte ensam har handlat medan jag har väntat i bilen.Vi har olika affärer som vi gör inköp i.

Jag blir bara trött! Det är verkligen, som jag skrev tidigare, som att slåss mot väderkvarnar. Varför kan han inte bara låta mig vara ifred? Eller gillar han att försöka plåga folk?
 I morse när jag öppnade min mejlkorg fanns det bara några ord
"Du är inte till någon glädje!" Men då så... ?  Visst ter det hela sig bara sjukt!? Och givetvis hade jag med eftertryck kunnat svara "Tack detsamma!"
Två månader har gått, men han säger sig  fortfarande inte ha fattat att relationen är över!

Inga kommentarer: