onsdag 26 april 2017

Riktigt obehagligt

Ja, det är faktiskt riktigt obehagligt att kommentera på f.d. ölandsprästens blogg. Det känns som om det ligger vilddjur i bakhåll färdiga att flåsande sätta tänderna i en. Där har vi Antony, en till synes underlig person med behov av ständiga uppkastningar om Svenska kyrkan, fastän han påstår att han är katolik. Är han medlem i Katolska kyrkan får de nog skämmas för honom.
Sedan har vi någon biskop Göran ( i misssionsprovinsen?) som ploppar upp. Vad är det för sorts biskopar de har? Och så kommer Elisabeth, alltid färdig att ställa upp när det luktar lite drev.
Sedan har vi HH som verkar ha totalkoll på mig. Han minns saker som jag har skrivit för länge sedan - påstår han- som jag själv inte minns och knappast heller kan ha menat.
Vad är det för folk som ständigt figurerar där? Frustrerade personer som försöker få utlopp för sina frustrationer genom att hacka på än den ene än den andre?
Sedan kan man naturligtvis fundera över varför BOD hänger kvar där. Gillar han att bli påhoppad?
En märklig samling! Och otrevligt är det att försöka tränga sig in med en kommentar! Jag ska försöka avstå en annan gång!


1 kommentar:

Anonym sa...

Annars är Nya Tant Lila alltid välkommen!

Tocke