onsdag 19 april 2017

I sin egen lilla bubbla

Det ska verkligen  bli spännande att se vilka strategier socialdemokraterna ska ha för att vinna nästa val.
Kanske fortsätter de att sätta skygglappar på sig och förvanskar verkligheten?

Idag har vi fått veta att SD är Sveriges andra största parti- statistiskt säkerställt. Samtidigt läste jag just på en s-blogg att nationalsocialismen och högerpopulismen nu hade spelat ut sin roll. Men hallå!  Vakna!
Det är många ytterst fantasirika idéer som kläcks på den bloggen av olika personer.

Ja, verkligheten kan förvisso vara svår att tolka för en del. Jag läste just på Mr´s blogg att han inte hade förstått att de gäster som var här - och som skulle komma hit- samtidigt som han var här i februari, kom för att fira min födelsedag om än en och några dagar för sent.Han förstod inte vad vi firade för något skriver han!? Då måste det ju ha varit mycket förvirrande för honom att vänner till mig kom till en bjudning dagen efter min födelsedag med presenter och gratulerade. Undrar vad han trodde att de gjorde här då?

Dessutom ställer han en fråga om jag har ångrat mig. JAG? Skulle jag ångra att han störtade iväg härifrån hals över huvud? Det var ju inte jag som gick! Ytterst märklig fråga!

Ja, vi är ju nu i en ålder, där man får se upp. Demensen kan smyga sig på. Den börjar ofta som aningar och krusningar på en vattenyta för att senare utvecklas till full storm!

Givetvis är det alltid jobbigt att gå ur en relation. I det här fallet har den ju- med vissa downperioder- varat i sju år. Men en dag kan man nå vägs ände. Dit nådde i vart fall jag. Enough is enough, som jag skrev tidigare!

Inga kommentarer: