torsdag 7 maj 2015

Glöm Bibeln och lev som kristna!

Givetvis är det så att kristendomen blir riktigt farlig om den inskränker sig till en massa hårklyverier om vad Bibeln säger.

Det viktiga är NATURLIGTVIS att uppfatta budskapet!

De som inte verkar göra detta och ägnar sin tid åt att tala om hur fel andra människor har och hur lite kristna andra är, borde kanske ta och glömma Bibeln ett tag och försöka ägna sig åt att vara goda kristna mot omvärlden och sina medmänniskor!
Då tror jag att man gör sin himmelske faders vilja!

1 kommentar:

LFL sa...

Det har du alldeles rätt i. Det är myntets framsida. Men ingenting kan ha en framsida, om det inte också har en baksida, och något mellan fram- och baksida. Annars vore det ju inte ens genomskinligt, utan osynligt.
Hur budskapet UPPFATTAS beror väl ändå på vad som finns bakom det vi ser? Du vet kanske inte vad som finns under motorhuven, men mekanikern, som håller din bil rullande, måste veta vilka delar som passar i din bilmodell? Är det inte prästers och teologers uppgift att hålla kyrkan rullande? För oss övriga kan det kanske vara intressanta frågor. Men det kan det vara för ateister också, Själv tycker jag att det är intressant att veta vad islam är och inte är, men den kunskapen gör mig inte till en "god muslim". Samma med kristendomen. Andras intressen ska inte föraktas, även om de i och för sig inte automatiskt leder till frälsning.