söndag 23 november 2014

Patrik Spång, din dotters mobbning är inget att vara stolt över!

Ja, det är precis så som mobbning sanktioneras och växer, som vi nu kan se på facebook! En far, Patrik Spång, applåderar ett urlöjligt skolfoto, som inte på något sätt är ett inlägg mot SD:s politik, utan endast mobbning av en sjukskriven partiledare, som hans dotter, Patricia Spång Lundahl, söker uppmärksamhet på facebook med. Hon och två andra blonda elever sitter ensamma på klasskortet, och det sägs att de andra eleverna skickade Jimmie hem! Och alla mobbarna jublar - så klart!

Jimmie Åkesson har väl inte skickat hem några invandrare! Har han någonsin påstått att det ska göras? Vet inte elever i den åldern att det är Migrationsverket och inte partiledare som skickar folk ur landet? Eller det var kanske i den klassen terroristerna fanns? De lär ju vara 90 stycken och i växande skara!

Och, dessutom visar ju bilden precis det som en del av oss befarar; den svenska befolkningen består idag mest av invandrare. För blir det bara tre personer kvar när invandrarna inte låter sig fotograferas, då kan man ju undra hur det är med landets ursprungsbefolkning? Som med indianerna? Eller Australiens urinvånare? Försvunna och marginaliserade!

Som före detta lärare tycker jag att det är äckligt att se en far uttala att han är stolt över ett barn som söker uppmärksamhet i en mobbningsaktion!

Och sedan, tänk när eleverna vill titta på sina gamla klasskamrater efter flera, eller till och med många, år, då finns det ju inget klassfoto. Bara tre personer! De andra är berövade sin bild!

Inga kommentarer: