torsdag 19 april 2012

Hur många ser ens blygdläppar?

Jag har just sett på Debatt på TV , och på nytt med förundran tittat på dessa groteska ansikten med stora tjocka överläppar, som gör att tjejerna inte verkar kunna le, och hört talas om deras silikonbröst och nu - det senaste- deras enorma behov av att förminska sina blygdläppar. Ja, folk kan ju naturligtvis ha sex på olika sätt, men jag undrar hur många älskare/älskarinnor som studerar och funderar över blygdläpparna. Heta på gröten har folk väl inte tid med den sortens studier och het på gröten blir man kanske när man INTE har silikon i brösten!

Sedan undrar jag också vad fäderna till barnen med dessa omgjorde mammor tänker när de ser sina barn. För barnen är väl inte från födseln opererade på sina näsor, kindben, läppar och med förminskade blygdläppar! De kan ju knappast likna sina konstlade mödrar. Fula ungar till "vackra" mödrar? Det borde kanske ges en försäkran om att det är äkta vara när någon gifter sig.

Tänk vad lite dessa unga tjejer vet om livets hemligheter! Det är ju precis tvärtom mot vad de tror. Blir man förälskad i någon som är korpulent blir alla tjockisar tjusiga, och blir man förälskad i en karl med flint framstår alla släta huvuden som otroligt attraktiva.
Det är så förälskelser fungerar! Man blir inte kär i föremål utan i personligheter! Det andra, att man tycker att någon är snygg, är något helt annat.

1 kommentar:

vally sa...

Ja det var ju också en sida av saken.
:-)