onsdag 19 mars 2014

Det stormar i hetluften

Det tog mig drygt fjorton dagar att få bort inlägget på  KD:s hemsida i Ronneby, där det fanns personliga angrepp på mig efter artikeln, där jag hade förklarat varför jag lämnade lokalavdelningen, när man direkt tog in SD:s uteslutna ledare i R-by i styrelsesammanhang.
Jag vet inte hur många mejl jag har skickat och hur många av dessa som har blivit obesvarade. Några har besvarats.
Till slut hittade jag en mejladress till den som hade undertecknat inläggen, och vi fick direktkontakt, och inläggen är nu borta. Jag hade också draghjälp från centralt håll inom KD, där de alltså inte gillade att det låg personliga påhopp på en lokal hemsida.


Det händer att jag får höra att jag är modig, men det är jag inte. Jag håller bara inte tyst när någonting behöver sägas. Men visst får man påläst ibland. Någon gång utbryter full storm, och den får man försöka stå i och samtidigt tänka klart.


När debatten blir osaklig och personlig i stället, är det tråkigt, och det händer tyvärr då och då.


Många gånger tänker jag på vilken brist på charm svenska män har. Även en gammal kvinna skulle behandlas på ett helt annat sätt i Sydeuropa. Svenska män har mycket att lära om kvinnor! Man kan ju förstå att de har svårt att handskas med oss! De begriper sig ju ibland inte alls på hur man ska uppträda!

Inga kommentarer: