söndag 14 maj 2017

Vad gjorde de utan Dag?

Någonstans ska naturligtvis frustrationer och illamående kanaliseras. Givetvis är det bättre att man tar ut sådant på allehanda företrädare för SvK än på frun eller mannen. Men nog måste man fundera över vad som hade hänt om inte bloggardag hade funnits. Var hade Antony, Elisabeth och John kräkts till exempel? Och var hade LSJ fått figurera som guru? Jag misstänker- och har läst- att hon inte alltid är så betrodd.
Läsningen på bloggen är ju knappast något som lyfter. Den är snarast bedrövlig. 
Nog finns det ibland, ja, kanske ganska ofta, skäl att kritisera den utveckling inom SvK som många av oss ser som förflackande, det tycker jag också. Men därifrån till att ha bloggen till en plats där man häver ur sig sina spyor varje dag är steget långt.
Jag förstår inte varför Dag publicerar kommentarer från sign. Antony, som påstår sig vara katolik (Gud bevare oss för det!) och sign. John som endast har satt i system att nedvärdera och spotta på BOD. Det borde vara under blogginnehavarens värdighet att publicera sådan skit!
Nu har jag fått kräka över bloggardag- idag också! Denna märkliga plats, där man anar gamla bekanta och genom vilken jag kom i kontakt med LFL 2010- ja, det var på den gamla bloggen förstås.



Inga kommentarer: