torsdag 4 juni 2015

Vad gör man?

Det kan vara svårt att tolka tystnad. Vad betyder den?
Men ett klart och tydligt svar borde det inte finnas några tveksamheter om.
Om jag säger till någon att jag INTE längre vill ha någon kontakt, kan detta då vara svårt att förstå? Eller är det samma stil som våldtäktsmän har när de hävdar att kvinnans nej egentligen är ett ja?
Jag blir så trött att hela tiden bemötas som om mina ord inte går fram. Förhållanden förändras naturligtvis om man känner sig illa behandlad. En förälskelse eller kärlek kan inte få syre när man upplever försök till översitteri, förtryck av ens vilja och ständiga nedvärderingar.
Om någon tror att sådant inte påverkar borde denna någon söka hjälp, för då har han/hon inte begripit någonting av hur vi människor fungerar!
Jag får nu åter tiga i debatten, för annars får jag en massa ovidkommande kommentarer om mig från denna någon som inte begriper att vår relation är så slut som något kan vara. Den är aska, och vem kan blåsa liv i sådan? Och säkert börjar det glöda inför omdömen som detta, publicerat på Bloggardag idag. 
Så är kvalitén på kommentarer där!

Om man inte håller med Ntl om precis allting, som hon tycker, tror hon att man är fylld av hat och förakkt. Så är det naturligtvis inte. Mångfald berikar och tänder kärlekens låga.Vi gillar olika.

Vi borde vara glada för den trons gåva som vi fick av Svenska kyrkan när vi var små. Är det samma kyrka?
Svara

Inga kommentarer: