onsdag 3 juni 2015

De rättrogna och vi andra



  1. Ntl
    Du har tydligen fortfarande inte kommit över att jag en gång råkade säga att det är sådana som du som har förstört Svenska kyrkan. På den här bloggen gör du då allt för att bevisa att jag hade rätt den gången.
    1. Men snälla Anders Gunnarsson! Visst finns det en liten värld på de här kommentarsfälten! Men inte är det BOD som står för den!
      Radera
    2. Nej, BODs värld är dubbelt så stor. Du finns ju där också, så då är ni två. Frågan var ju om Gud också får plats. 
    3. Ovanstående kommentarer är skrivna av LFL, senaste exet, på Bloggardag.Jag ids inte kommentera dem där, man skriver några ord här.
    4. Vem är då denne LFL som anser sig kunna bedöma vilka personer som är bra eller dåliga för Svenska kyrkan? Ja, det undrar jag också! Jag tror inte ens att han går på gudstjänster där längre, än mindre har han några uppdrag. Och inte är han präst och inte har han varit präst. En självlärd som anser sig kunna döma och bedöma andra medlemmar i Svenska kyrkan! Intressant med sådana, är det inte?
    5. BOD är Bengt Olof Dike, kyrkopolitiker, f.d. ledamot i Kyrkomötet och f.d journalist. Han förespråkar en statlig folkkyrka och tror på de förtroendevalda i Svenska kyrkan. Vad jag har med hans åsikter att göra förstår jag inte.
    6. Och så läs " Frågan var ju om Gud också får plats."
    7. Är det inte helt otroligt! Och det ännu mer otroliga- och givetvis helt otänkbara- är ju att en vanlig, vettig människa skulle vilja ha en relation med en man som skriver så här! Hur kan man ens tänka tanken att jag skulle vilja återgå i den relationen?

Inga kommentarer: