torsdag 9 januari 2014

Fråga de muslimska kvinnorna- inte partiledarna!

Nu har en SD:are igen gett stora tidningsrubriker genom att hävda att man i muslimska länder har våldtäkt på kvinnor som straff. Att våldtäkter förekommer i krig är väl ingen nyhet, och vi fick ju höra om hemska våldtäkter i Indien för inte så länge sedan.
Nu förvanskades visst också det som sades och blev i media till att det var enligt Koranen, vilket tydligen inte sades i det ursprungliga påståendet.


Men, vad händer i det här landet? Tänk om det är sant, att det inte är ovanligt med våldtäkt som straff eller något som praktiseras inom äktenskapet om kvinnan är ovillig! Är det så att en muslimsk man betraktar kvinnan i ett äktenskap som något han har rätten att behärska? Hur länge sedan är det som det var så bland svenskfödda män?


Fråga muslimska kvinnor! Det är de och inte partiledarna som kan svara på frågan om det är något som är frekvent eller ej.
Om det blir så att man i Sverige inte längre får yttra något, som kanske är sant, men inte passar in i den bild vi vill etablera för något, då är det riktigt, riktigt illa! Vi har hamnat ganska långt från en fri yttranderätt nu!


Och ska vår statsminister tala om ett Dom och Vitänkande, som han tydligen har gjort! Vad kallar han sin egen inställning till SD? Är inte den ett Dom och Vitänkande?


Tänk er scenariot att det verkligen förhåller sig så att våldtäkter är vanliga! Hur känner sig då de kvinnor som kanske upplevde att ett problem äntligen kom upp i dagen? Nu då Nya Moderaternas partiledare och KD:s partiledare har förnekat detta? Men vad vet dessa partiledare om de här förhållandena? Har vi inte gått över gränsen till det löjliga nu?


Ibland är det så att det hemska inte är det som sker utan att det BERÄTTAS om det som sker!
I stället för att skrika om hur främlingsfientliga SD är, borde man faktiskt undersöka förhållandena och ta reda på om det finns någon sanning i det! För det kan det faktiskt finnas till och med om informationen kommit från SD håll!

Inga kommentarer: