söndag 19 januari 2014

Dubbelspel

Det är ganska intressant att se hur människor som manipulerar och spelar dubbelt bär sig åt.
Hela morgonen har jag tagit emot mejl om att exet, som fortfarande påstår att han är förlovad med mig, ska kontakta KD-folk för att påverka att jag ska ta tillbaka mitt utträde ur partiet. Hur nu de skulle kunna göra detta när det är jag själv som har begärt utträde, kan man ju fråga sig.


Jag förstår inte exets enorma intresse för Kristdemokraterna, ett parti som han lämnade för många år sedan för att gå till ett annat parti, som jag inte får nämna för honom.
Samtidigt är han numera medlem i S och en stor debattör på S-bloggarna, och där låtsas han alltid förvånad om jag kommenterar något han skriver och förstår inte mitt stora intresse för honom!
Så i mejl till mig påstår han att han är förlovad (ensidigt) med mig och där låtsas han knappast kännas vid mig! Ja, det finns ju många män som har många bollar i luften samtidigt! Det är ju inte alltid det blir så tydligt som i bloggvärlden!


Och visst är det bra med mejl! Det är ju bara att klicka på vidarebefordra så ger man svart på vitt på vad någon har skrivit eller hotat med!
Mig kan man ju inte heller komma åt nu när det inte finns några uppdrag som man kan förstöra för mig! Det måste vara ytterst förargligt för folk som har satt i system att hota andra!

Inga kommentarer: