måndag 12 juni 2017

Liberalerna vill ha klassklättrare- Vänstern kränker som vanligt

Vid dagens politikermöte på Järvafältet kunde vi höra hur Jan Björklund lovade att han ville att människor i förorten skulle få samma möjligheter som han. Han hade nämligen vuxit upp i en arbetarmiljö, där man förväntade sig att han  skulle bli textilarbetare, som andra på orten, och som hans far tydligen var.
Detta hade han arbetat sig ifrån. Tydligen är det inte fint nog för Jan Björklund att vara textilarbetare, utan det är något man måste sträva från, för att bli något "finare".
Nåväl, man kan ju inte vänta sig att liberaler ska vara socialister och anse att alla jobb är lika mycket värde!
Lika värde har, som vanligt, inte heller alla för Vänsterns företrädare, som tog tillfället i akt att bildligt spotta på sverigedemokraten, som hade hävdat att kunskaperna i svenska var viktigast, en inträdesbiljett till samhället. Sverigedemokraten borde överhuvudtaget inte finnas där, tyckte vänsterpartisten!
Kan ingen stoppa deras ständiga offentliga kränkningar? De är ju faktisk rätt så äckliga!
Jag försöker alltid föreställa mig hur det känns för företrädarna för Sveriges andra största parti att ständigt bli bespottade och beskyllda för att vara rasister offentligt, Och detta ofta av företrädare för partier som är mycket mindre än de själva. Borde de inte sätta ner foten ordentligt någon gång? Och borde inte deras väljare ge hals?

Nu har tydligen kulturministern insett att kulturutredningens förslag om bidrag endast till dem som står för "allas lika värde" kan vara suspekt. Skönt att någon verkar ha vaknat! Vi ska helst inte ha ett STASI- stuk vad gäller kulturen här. Kultur ska inte vara statligt reglerad till sitt innehåll! För då kanske man tar första steget mot diktatur.

Inga kommentarer: