torsdag 25 februari 2016

Det har blivit ganska mycket...

jobb den senaste tiden för min del. Först kastades jag in i arbetet som ny ordförande i Skrivarklubben i Blekinge- Sveriges äldsta skrivarklubb- som firade 50-års jubileum 2014. Vi är en etablerad klubb och får inbjudningar att vara med på olika håll.
Just nu planerar vi för "Berättarkraft" i Blekinge. Den 6 mars är det stor bokutställning på Eriksberg, där vi ska ställa ut, och den 12 mars ska det läsas dikter på biblioteket i Karlshamn.

Snart har vi också årsmöte i KD Seniorförening i Blekinge, där jag är ordförande sedan förra året i ett försök att rädda en tynande förening. Men vi har betalande medlemmar, som man har förpliktelser inför, anser jag. Jag har försökt bevaka äldrefrågorna genom att påverka med insändare i lokalpressen.

Sedan är det de föreningar, där jag är med, men inte aktiv i någon styrelse. I år har jag försökt gå på årsmötena. Så jag har varit på Spf Seniorernas årsmöte, på Röda Korsets och igår på Tingsryds skrivarklubb. Före det mötet träffade jag min bror och svägerska på Börjes i Tingsryd och åt en god landgång. Där verkar det alltid vara mycket folk, och de är billiga i jämförelse med andra ställen.

Idag ska jag fortsätta att förbereda för att ta emot den nya styrelsen i Skrivarklubben här i mitt hem.

Så här såg landgången ut.


Inga kommentarer: