lördag 2 juli 2011

Har porrgubbsen tråkiga liv?

Nu spinner Littorinaffären igång igen med avslöjanden från Aftonbladets journalister.
Själv betvivlar jag inte deras uppgifter.
Och detta handlar inte om att vara brottslig utan om att vara omoralisk och icke-trovärdig. Det är sådant media ska avslöja! Vi har rätt att ha redigt folk på våra förtroendeposter!
Men varför sitter en gift, högt uppsatt politiker och porrsurfar under signaturer? Har man ett tråkigt liv? Räcker inte sexlivet inom äktenskapet till?
Det kanske inte räcker med att man försöker fylla sina svarta hål i livet med aktiviteter. Jag tänker ofta på det nu i semestertider när människor ibland får någon sorts sevärdhetsfnatt. Man vill nog något annat. Kanske vill man ha passion. Men det begriper man inte, så man väljer snusk och omoral som adrenalinhöjare i stället.
Visst är det synd om människor ibland!

Nåväl, här hemma kunde jag lugnt konstatera att den av mig (obs!  för nådiga herrn skulle ALDRIG drömma om att köpa snusktidningar!) inköpta tidningen direkt hamnade hos för närvarande sammanboende,  som sittande i tidningsläsarsoffan intensivt och intresserat läsande gång på gång konstaterade att allt som stod i snuskblaskan bara var lögn!

Och halva priset för tidningen fick jag inte! För en del folk köper inte sådant snusk!
Ja, så kan man också göra! Smygläsa med stort intresse! Somliga är avslöjade!

Inga kommentarer: