fredag 1 april 2016

Inte konstigt att Karlskrona har problem

Karlskrona kommun har det senaste året haft många problem och blivit anmälda och fått påpekande från olika håll.
Jag börjar förstå att de inte kan ha det lätt med vissa politiker som verkar lida total brist på läsförståelseförmåga! Det är klart att det blir konstiga beslut om man inte begriper handlingarna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om staden skulle snygga till sin infart norrifrån, så skulle kanske turisterna återvända. Utan att lockas med kittlande fantasier av typ "Måate kolla om det är sant att karlarna sringer omkring med bara stringtroser på sig".

Ja, nog har Karlskrona problem, när staden i dessa festliga sammahang representeras av personer, som uppför sig helt enligt talesättet "Nu har de börjat äta sina egna". Det enda Lisbeth har gjort, är ju att hon har kritiserat ett kommersiellt jippo som riskerar att förstöra mängder av homosexuellas anseende som normala och anständiga människor.

När Lisbeth, som stod på barrikaderna när det verkligen blåste isvindar, nu angrips för homofientlighet, är det väl bara en tidsfråga innan Mark Levengood, gift med Jonas Gardell, hängs ut som homofob. Det är ju han som arrangerar äktenskap mellan präster i TV, med frågan "Tro och hop, men blir det också kärlek?" Men hitills har det bara handlat om särkönad kärlek. Skumt.

Vem står näst på tur på matsedeln, när personer som påstår sig representera homorörelsen, har börjat äta sina egna? Ahlin har skrivit att priden ska läggas ner när den inte behövs längre. Är det inte dags nu? För det är ju inte för de homosexuellas rättigheter hon slåss, utan snarare för priden själv.

Är det kanske för mycket pengar i spektaklet för att man ska avstå från det främsta dragplåstret - att låta människor som är eller låtsas vara homosexuella väcka anstöt? Tänk om sponsorerna skulle upptäcka att detta är ingen bra reklam för deras produkter, och dra sig ur? Det är nog där skon klämmer.

Finns inte längre någonting alls, som man bör avstå från - och som kanske rentav bör förbli förbjudet enligt lag? Nu är ju nästan allting tillåtet, till och med att heta

Jan-Astrid (pseudonym),

vilket var förbjudet för mindre än tio år sedan... Finns verkligen mer att kämpa för? Eller borde kampen nu inriktas på att försvara redan vunna segrar? Och det gör man inte genom att koppla ihop homosexuella med en massa "sjuka" beteenden.

Anonym sa...

Patetiskt att Lisbet sitter och skriver kommentarer på sina egna blogginlägg under pseudonym. Men det är klart att då får man ju inga mothugg...

Låt den som är utan synd kasta den första stenen.

Gud (Jesus pappa)

nya tant lila sa...

???

Anonym sa...

Ja puh, vad man blir trött!

Tocke