tisdag 21 maj 2013

En trogen kund

För en stund sedan beställde jag en liten bok om fjärilar från Bonniers bokklubb, och en sommarvaxduk på premiepris. Passade också på att kolla hur länge jag hade varit medlem i den bokklubben. (Jag är med i flera.) 35 år! Sedan 1978, halva mitt liv!

Jag är en mycket trogen konsument. Det finns de som tror att jag förlorar på detta. Men jag vill ha det så. Samma telebolag, samma elleverantör och jag handlar nästan alla livsmedel i samma affär.
Och så har jag haft mitt hus i 31 år snart, trots att jag nio av de åren arbetade på annan ort och också hade  lägenhet där. Nio år är en lång tid. Vad jag längtade till mina syrener på våren då!

Man behöver nog ha vissa stabila saker i sitt liv. Jag har många gamla vänner också. Det ger kontinuitet i ett liv där man har bytt jobb och relationer flera gånger.
Numera kan jag se det som mycket positivt att så många ville anställa mig, för det är inte givet att man kan byta jobb. Många är de som söker andra jobb, men inte får dem!
Och som jag brukar säga om relationer.
- Att hitta EN man är väl ingen konst!
Det är värre att hitta flera!

Ha en bra dag! :-)
Nu blommar mina syrener!




1 kommentar:

LFL sa...

Idag hittade jag en bok i en Second hand-butik om en Säpoagent som hade infiltrerat KFML och Palestina-grupperna. Han tvingades att ringa in ett bombhot mot ett israeliskt flygbolaget. Intressant.