torsdag 12 november 2015

Tjafs, bråk och inkompetens

Säkert är det så att vi är många som känner en stor osäkerhet av landets situation och en stor oro inför den inkompetens som vi ser hos politikerna. Ena minuten är det omöjligt att genomföra gränskontroller, och nästa minut har man beslutat om sådana. Hur många timmar passerade mellan det omöjliga och beslutet av dem?

Det hela verkar vara totala hapenings, och i våra grannländer verkar man skaka på huvudet åt Sveriges förhållningssätt i flyktingfrågan.
Vänstern talar, som vanligt, om alla människors lika värde, men till dessa alla hör garanterat inte borgerliga politiker eller - ännu värre- sverigedemokrater. Vänstern har en mycket märklig uppfattning om ordet "alla".

Ebba Busch Thor känns för en del av oss borgerliga som en befrielse, hon har handlingsplan och är tydlig. Men hon har inte hunnit mer än framträda förrän en av hennes ständige belackare- så framstår det- David Lega går ut i media och talar om att hon gör fel. Man bara suckar!

I KD i Ronneby har förre ordföranden lämnat partiet. Inför media handlar det om en konflikt med den nye ordföranden, men internt skriver han till oss partikamrater om att det handlar om distriktsordförandens förhållningssätt. Han blev också petad från vice ordförandeposten i distriktet vid senaste valet där.
Man ska följa regler och stadgar, tycker han och en annan partikamrat. Till reglerna hör att man lämnar sina uppdrag när man lämnar partiet. Det har man skrivit på när man kandiderade.
Men de reglerna ska man inte följa nu, tydligen, för han tänker sitta kvar på sina uppdrag har han deklarerat.
Detta ständiga bråk är inget trevligt alls!
Ska det inte vara trevligt att vara i samma parti?

Inga kommentarer: