fredag 20 november 2015

Att se målgrupperna

Inom turismen försöker vi satsa vår reklam på de målgrupper vi tror är de som är mest intressanta för verksamheten. Vilka turister kommer till Blekinge? Vad är de intresserade av? Vad ska vi göra för att nå dem?

Politiken har i många stycken blivit till en överbudspolitik. Det ena partiet försöker överträffa det andra i löften om vad väljarna ska få om de röstar på det.

Att Kristdemokraterna har varit ett parti som värnar om familjen är inget nytt. Men KD har också varit ett parti som har gått i täten när det gäller äldrefrågor. Med en ung partiledning verkar nu de frågorna falla bort. 
Detta tror jag är mycket oklokt, för jag är övertygad om att det är i gruppen äldre väljare som Kristdemokraterna har sitt största stöd. Jag har ganska svårt att tro att vår familjepolitik faller så många yngre i smaken, trots att samma personer senare i livet nog inser att KD hade rätt i sitt sätt att se på familjernas  stora betydelse.
Det är givetvis tråkigt att mitt parti, som ju har varit det politiska parti som man har förknippat med en god äldrepolitik, nu verkar överge intresset för äldrefrågorna på riksplanet och kanske också ibland ute i distrikten.
Till vilket parti ska äldre vända sig för att få gehör för sina frågor?

Inga kommentarer: