torsdag 5 november 2015

Att ha oplockade gäss med folk

Normalt låter jag min ilska och irritation rinna av mig ganska snart, men i vissa fall kan jag vara långsint.
Det tog mer än ett år av ilska innan jag återsåg Mr igen. Å andra sidan känner jag mig nästan nyförälskad nu, så det var kanske värt tiden. Vi har ju många fina minnen ihop, och senaste träffen i storstaden för några veckor sedan var mysig. Eller hur?

Det finns också personer i mitt förflutna som har burit sig åt som riktiga tölpar, och som jag gärna skulle se fara åt...

Också har vi den där medelålders kvinnan på Bloggardag som har förnedrat och kränkt mig och Mr och hånat oss för vår ålder. Detta har jag svårt att glömma.
Nu har flera reagerat på hennes fåniga kommentarer. Och tydligen är det fler än vi som har uppfattat henne som sexfixerad, det framgår av kommentarerna.
Nu är det män som behandlar henne illa, klagar hon på, för en tid sedan var det en annan kvinna och jag, som jag har skrivit. Vi var avundsjuka för att hon fick så mycket uppmärksamhet, trodde hon. Att denna uppmärksamhet tidigare, som nu, mest har bestått i att människor har bett henne dra, räknas tydligen inte.
Men tacka för att inte blogginnehavaren vill porta henne! Hon är ju maniskt fixerad vid honom, något som verkligen måste göra en person med hans läggning förtjust!



Inga kommentarer: