söndag 8 november 2015

Man häpnar över aningslösheten

Jag hävdar att det är farligt att växa upp på små orter. Inte så att livet där är farligt, utan på det sättet att man vet väldigt lite om samhället i övrigt. Det kan man ofta se i debatten nu. Man kan befara att det kommer att skapas parallellsamhällen i landet genom den obegränsade invandringen, säger en del. Här talar eller skriver man i futurum. Detta gör man trots att kvinnliga politiker både har bildat nätverk och gett hals om de parallellsamhällen som redan finns i förorterna, och där de upplever ett starkt kvinnoförtryck.
Folk borde kanske förflytta sig från de små orterna och ta sig till storstäderna och ut i förorterna och titta på verkligheten. Den syns
Sedan finns det naturligtvis en ännu större fara i dem som lever papperslösa här på svartjobb eller brott. Hur ska man klara av dem från myndigheternas sida utan gränskontroller?
Jag tänker ibland på restaurangbranschen, där det lär finnas en del svartjobb. Är de som jobbar där läkarundersökta? Att vara frisk är viktigt inom den branschen!

Det är väl alldeles tydligt idag att MP är en direkt samhällsfara på flera sätt, både vad gäller invandringen, vad gäller näringslivet (transportsektorn exempelvis), landsbygden och energin. Och regeringen är ju fullständigt oduglig!
Stefan Löfven tycks ännu inte ha begripit att han i första hand är vald för att regera över landets egen befolkning! Men det är kanske roligare att svassa runt bland höjdarna i världen och, för honom och frun, att frottera sig med kungligheter.
Vilket vanstyre! Och vilken dekadens inom Socialdemokraterna!

Inga kommentarer: