söndag 29 november 2015

Förtryckandets kultur

Vi är illa ute i Sverige, riktigt illa ute. Vår demokrati är i stor fara genom att det finns starka krafter som vill strypa vår yttranderätt.
Du ska vara (vänster) PK annars ska du hålla käften! Till detta bidrar den vänster/MP anpassade reporterkåren åtminstone på Sveriges Television, där man snart inte ser någon enda Olsson, Andersson eller Nilsson bland reportrarna, för att inte tala om att blonda verkar vara portade. 
Sverigedemokraterna, Sveriges tredje största parti, i vissa opinionsundersökningar det allra största, har just hållit sina landsdagar bakom höga kravallstaket och med stark polisbevakning, för man får inte tycka som de!
För att bevisa detta har DDR-vänstern rustat sig och gått i demonstrationståg mot att SD skulle få hålla sina landsdagar i Lund. Detta, mina vänner, är svensk "demokrati", ledd av några, troligen snoriga, tonåringar, som inte har upplevt DDR-kulturen på nära håll. Vi som besökte öststaterna på den tid det begav sig- jodå, drömmen var god- men resultatet- kanske borde uppfostra de där små glinen som förmodligen har gått i skola i Lund med lärare som har tillhört MP.
Jag är trött på det här! Vi har rätt att yttra oss och rätt att tycka.
Det finns en stor "rasism" i den förtryckarkultur som har blivit PK i detta ockuperade land!

Inga kommentarer: