lördag 1 augusti 2015

Har vänstern monopol på Pride?

Sverigedemokraterna gjorde ett eget Pridetåg i Tensta för att markera mot islamismens negativa hållning till homosexualitet.
Detta fick vänstern att resa ragg. Inte får SD hålla på med frågor som de anser som unika vänsterfrågor! Människors lika värde.(fast det gäller inte sverigedemokraterna här)  De påpekar att SD gör detta för att markera mot islamismen.
Tänk, var kan SD ha fått så konstiga idéer ifrån som att det finns en negativ hållning till homosexualitet där?
Fast SD borde nog gå ut och vifta med sina regnbågsflaggor i vissa högkyrkliga områden också, för det är inte ett enda dugg bättre där.
Frånsett detta gillar jag inte Pride. Jag tror att Pride förstör mer än den gagnar. Den blir en sorts manifestation för något avvikande i stället för att markera normalitet. Dessutom, som jag redan har skrivit många gånger, så ger paraden en enbart lössläppt bild av homosexualitet.
Personligen anser jag också att det finns en stor spännvidd inom HBTQ-området, vilket gör att frågorna kanske inte borde kopplas ihop. Lika lite som ett vällustigt gayliv har något med vanliga Svensson samkönade par att göra.
Inte har väl porrshower något med vanligt Svenssonliv att göra i heterosexuella förhållanden heller?

Inga kommentarer: