torsdag 10 juli 2014

Seriöst kristenliv, blockade kommentatorer och dålig service

Idag blir det klagomål här. Jag kan väl börja med det sista då jag läste att Dag Sandahl klagar över att det inte är seriöst kristenliv och ondgör sig över att ärkebiskopen har fått ett pris i Almedalen, som han påstår är någon sorts köpt marknadsföring. (?) Men att det idag ibland prästerskapet inte är så seriöst med kristendomen är väl hans egna inlägg och hans doakör det verkliga beviset för. För vad har det klagande tramset med kristendom att göra, det måste man väl fråga sig, eller hur?
Klagar gör också en kommentator som påstår sig vara blockad på hans blogg. Kan inte begripa varför denna person fortsätter att försöka skriva där. Ämnena känns ju mest utdöda och ur tiden.


Igår åt vi mat på Kungsforsen, restaurangen vid Laxens Hus i Mörrum. Nog tycker jag att människor idag är servicemedvetna, men det besöket efterlämnade verkligen en bitter eftersmak hos mig. Aldrig någonsin har en servitris kommit fram till mig och sagt att jag kan välta ut glaset med dryck som står på brickan över maten medan jag tar mat från buffén. Vad försiggår på den restaurangen? Brukar deras gäster hälla drycker över uppläggningsfaten?
För övrigt var det också dålig service på det sättet som det är när attityden är fel och när man inte bevakar att vissa rätter har tagit slut på buffén och måste fyllas på. Ännu sämre är det väl när man som gäst ska behöva påpeka detta flera gånger innan det blir påfyllnad. Mycket dåligt och mycket förvånande i ett län där man kör en drive med värdskapsutbildning för att höja standarden på bemötandet. Fast den kursen har nog inte nått dit.
Den restaurangen kommer jag som guide inte att rekommendera! Synd för maten är god!

Inga kommentarer: