lördag 26 juli 2014

Det jag inte har sett

Jag har just rensat i inkorgen på e-posten, dit  jag även  får kommentarer på mina bloggar. Att jag är vaken beror på att jag övervakar flyget, där min son och sonhustru lär befinna sig. De är på väg från LA, men planet från London, den sista etappen, lyfte tre timmar försenat. Jag hatar när mina barn är i luften!
Någon frågade på facebook hur det var med mig själv, men jag flyger både ogärna och gärna, för jag tycker att det är rätt så tjusigt samtidigt.
Men när jag nu rensade plockade jag över en del kommentarer för att spara. Jag har en mapp för Anonyma, och hade någon frågat mig hur många jag hade där, hade jag sagt att det var ytterst få. Så var det inte alls, upptäckte jag! Det var många.
En del tror jag kommer från samma människor. Intressant att ha en kommunikation med spöken! Speciellt som jag inte alls har varit medveten om denna. En del människor följer tydligen det jag skriver. Det är ju smickrande!


Ännu har jag inte känt någon saknad efter att ha skrivit och bett om utträde ur en loge som jag har varit med i drygt 20 år. Men det kommer kanske. Men det är jobbigt att köra till Karlshamn på kvällarna och att köra hem sent.
Jag har numera uppnått den ålder då jag helst träffar människor på lunch eller på eftermiddagarna och är hemma på kvällarna. Ett säkert ålderstecken!

Inga kommentarer: