söndag 19 juli 2015

Just så

hat signs have you been receiving lately?
Signs from God and the angels include finding feathers in unusual ways, hearing songs with meaningful lyrics, seeing number sequences, seeing angels shaped clouds, specific birds, and unusual butterflies. The list of signs that Heaven can send is infinite, as is the love that is sent to you each moment.

Trust your feelings when you see the signs, and pray for guidance as to the meaning of each sign that you receive.

Den här texten hade en av mina facebook-vänner lagt ut idag. Det påminner mig om en märklig tid i mitt liv, då liksom hela upplevelsen av livet vände.
Saker som ovanstående upplevde jag många gånger, men det märkliga var en ny sorts känslighet som gjorde att jag kände med människor på ett helt annat sätt.
Jag ska nog skriva och berätta om den tiden och ge ut detta!

1 kommentar:

LFL sa...

Markusevangeliet börjar med en hänvisning till profeten Elias. Johannes döparen är den nya Elias.Vad betyder det?

I Markus 1:9f står: 9Och det hände sig vid den tiden att Jesus kom från Nasaret i Galileen. Och han lät döpa sig i Jordan av Johannes. 10Och strax då han steg upp ur vattnet, såg han himmelen dela sig och Anden såsom en duva sänka sig ned över honom. 11Och en röst kom från himmelen: ”Du är min älskade Son; i dig har jag funnit behag.”

Duvan kommer som en budbärare från Gud. Att jag själv inte har upplevt något liknande i samband med fåglar betyder ju inte att jag förnekar att andra kan ha tilltalats av Gud på det sättet.

Paulus skriver på ett ställe att nådegåvorna är olika. Olika människor har fått olika nådegåvor.

I asagtron berättas om Sigurd Fafnesbane, som förstod fåglars tal.