måndag 26 november 2018

Vi missuppfattade Alliansen

Jag tror att de flesta som har röstat på den borgerliga Alliansen idag både är förvånade och irriterade, för nog trodde vi att vi röstade på ett borgerligt parti. Eller hur? Inte trodde vi att vi kunde rösta på S igen genom vår röst!
Nu hör ju jag till ett parti som ännu  vet var de står, men hur ställer sig medlemmarna i L till denna konstiga cirkus som helt klart verkar syfta till att ge Stefan Löfven makten igen? Borde de inte ha talat om i valrörelsen att detta var ett alternativ?
Det allvarliga är att genom det som händer nu kommer en borgerlig regering troligtvis vara otänkbar även i kommande val.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Den cirkus Annie Lööf ställt till med är beklämmande och kommer förhoppningsvis att straffa sig. Frågan är bara om den skada hon åsamkat Sverige kan repareras.

En borgerlig regering kan vi nog dock få se igen om Ulf Kristersson inser att man faktiskt kan prata med ALLA; höra vad de anser och se om man kan komma överens i centrala frågor. Ebba Bush Thor har ju redan öppnat upp för detta. Och Annie Lööf och Jan Björklund är ju utmärkta valarbetare för SD så vem vet?

nya tant lila sa...

Ja, Annie Lööf har verkligen ställt till det!