onsdag 7 november 2018

Annie Lööf är en skam för borgerligheten

Centern måste bekänna färg. Vad vill de? De arbetar ju hårt för att vi ska få en socialdemokratisk regering, verkar det som.
Tror Annie Lööf att hon kan förändra väljarnas val genom att fjanta runt och säga sig tro att hon kan locka över Miljöpartiet till Alliansen, vilka har sagt att de inte tänker gå dit. Hon verkar ju sjukligt besatt av SD! Någon sorts fobi? För att inte säga att hon verkar helt blockerad i huvudet!

Det bästa för både Centern, borgerligheten och landet vore troligen att hon byttes ut mot en samarbetsvillig centerpartist som driver en borgerlig politik.

Eller låt oss få ett nyval! Då får nog Centern se på ett ras, misstänker jag.

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jag tror att Annie Lööf i grund och botten är korkad men med ett enormt självförtroende. I annat fall agerar hon fullkomligt irrationellt. Alliansen + Mp får ju ändå inte majoritet. De blir lika beroende av SD som en ren alliansregering.


Är nu Mobbar-Annie så angelägen om att bli statsminister så tycker jag att hon kan komma ut som den sosse hon uppenbarligen är. Om hon byter parti och sätter igång att klättra han hon nog en chans.

nya tant lila sa...

Ja, jag tycker också att hon ska visa vem hon är på riktigt!

LFL sa...

Mobbar-Annie? Mobbade Annie menar du väl? Drevet mot henne just nu är mycket fult. Hon vill ju bara att alliansen, och inte SD, ska styra Sverige.

Iofs tror jag inte att Mp vill bilda regering tillsammans med alliansen. Men osvuret är bäst i det fallet. Se bara på vad som händer i Stockholm! Och om alliansen vill bilda regering med stöd av Mp, så kan inte S och V hindra det utan AKTIVT stöd av SD. Kan damerna inte räkna?

Ni verkar vara helt förblindade av klasshatet mot den f.d. arbetarledaren Stefan Löfvén.

nya tant lila sa...

Klasshat? Vilket trams!

Elisabeth sa...

I sanning trams! Jag känner absolut inget hat mot Löfven, eller någon annan politiker för den delen. Han är bara på fel plats och står för en usel politik.

Vad jag däremot känner är omsorg om Sverige. Ett land som är i så desperat behov av en duglig regering får antagligen dras med trams ännu en mandatperiod (tack vare två oseriösa vingelpellar med kass människosyn). Det bästa för Sverige hade i dagens läge varit en regering med M, KD och SD.

LFL sa...

En katt bland hermelinerna?