onsdag 28 november 2018

Förvånad?

Att inte kommentera kan förstås uppfattas som att hennes inlägg inte ens är värda ett bemötande. Och nu har hon, som halva sitt liv har krävt att kvinnoprästmotståndare inte ska få vara präster fått ihop det  med en annan gammal surkärring, som är gift med en kvinnoprästmotståndare och själv tycker att kvinnor inte ka få vara präster, Men nu har de gamla kärringarna hittat ett gemensamt hatobjekt: En yngre kvinna, som kanske är på väg in i nedre medelåldern. Vad annat? 
Annie Lööf. Vem annars? Hon vägrar ju underordna sig Jimmie Åkesson. 

Denna del av ett inlägg handlar tydligen om min blogg, och det är LFL som skriver detta idag. Frånsett att jag aldrig har ansett att kvinnoprästmotståndare inte ska vara präster, så är ju detta knappast något tecken på respekt för oss omtalade. Eller hur?

För ett par minuter sedan läste jag så ett mejl från samma skribent, som tyckte att det var så sorgligt att jag inte hade ringt honom!!!
Tala om brist på verklighetsuppfattning!
Nog umgås man hellre med respektfyllda män, som inte kallar en för "en gammal kärring"! Eller vad tror ni, mina läsare?
Den enda följd den här sortens inlägg får blir ju, givetvis, att man totalt tappar intresset för personen bakom dem.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Strunt i sexistiska kommentarer från gamla surgubbar, ntl!

Från en surkärring till en annan. :-D

Elisabeth sa...

Och här har vi en "surkärring" till. Lars Berns analys är klockren:
https://anthropocene.live/2018/11/28/annie-loofs-intriger/

nya tant lila sa...

Jag förstår inte riktigt varför en gammal gubbe på ett äldreboende hela tiden kallar jämnåriga för "gamla kärringar". Men det är kanske seniliteten som blommar. Dessutom är det jag som fortfarande är aktiv i politiken och som ordförande i en välkänd skrivarklubb. Han verkar mest ägna sig åt att lyssna på nostalgiska sånger och prata om gamla tider med andra åldringar.