tisdag 13 november 2018

Så klart ökar Centern!

Det är inte alls konstigt att Centern har ökat den senaste tiden. Folk älskar dem som hittar hatobjekt. Det är ungefär samma mekanism som de överdrivna känsloreaktionerna. Man dras med.

Men vad är det för fel på Centerns partiledare? Hon klagar på att det inte är en hel Alliansregering. Men hon tackade ju nej till det! Både C och L hade kunnat ingå i en sådan. Men hon är ju helt besatt av sitt hat mot SD.
Kanske borde hon gå i terapi? Hennes handlande verkar ju konstigt! Eller hur? Nu ska hon sondera och försöka få med sig ett parti som inte vill gå med i någon Alliansregering, och M vill inte ha dem, och de skulle dessutom inte få majoritet i riksdagen
Nej, här är nog en hund begraven. Antingen inbillar hon sig att hon ska bli statsminister, eller också lockar väl någon med en fet ministerpost i en S-ledd regering!

Och hur har en partiledare för ett borgerligt parti mage att lägga ner sin röst så att Stefan Löfven blev statsminister, och sedan deklarera att hon ska rösta nej till den statsminister hon har gått till val på! Makalöst!

Fast borde inte C plocka bort henne? Hon verkar ju helt förvirrad!
Men låt henne misslyckas! Det ska blir roligt att se!
Och är det någon som har gett SD inflytande, så är det väl hon!

Inga kommentarer: