söndag 22 juli 2018

Dålig service i värmen

Det verkar bara bli värre och värre med värmen. Igår tog jag mig in till Ronneby och apoteket Snäckan för att hämta ut medicin, och då kände jag mig nästan svimfärdig när jag satt och väntade på min tur. Varje gång jag märker hur sakta det går med betjäning önskar jag mig tillbaka till storstäderna, för där måste det gå undan. Här tog betjäningen av tre personer mycket lång tid.

Och så har de knappt folk. Igår var det en farmaceut och en som stod i kassan för icke-recept eller inringda recept.Hur kan de tro att deras kunder nöjer sig med detta, när det finns flera andra apotek?

Dessutom fick jag, när det äntligen blev min tur, vänta för farmaceuten var tvungen att ta ett telesamtal från en läkare. Detta tog lång tid! Och han behandlade mig med stor nonchalans i stället för att fråga om det gick bra att samtalet kom före och be om ursäkt för dröjsmålet.Jag mådde så dåligt i värmen att jag fick ett glas vatten.

Givetvis borde han ha låtit läkaren vänta i telefonen och betjänat mig först. Det hade bara tagit ett par minuter. Nu fick jag vänta så länge att jag tappade tålamodet och blev mycket illa bemött av den unge, manlige, snorkiga  expediten med klar översittaruppsyn.

Men sådant nöjer jag mig givetvis inte med! De ska nog lära sig att behandla äldre människor med respekt, annars ska de inte betjäna kunder.

Där förlorade apoteket Snäckan en mångårig kund, för det finns, som sagt, flera andra apotek i Ronneby och ett i Kallinge.

Inga kommentarer: