måndag 16 juli 2018

Jag lovar

Om någon av mina partivänner i KD läser LFL:s blogg, vill jag här lova att jag aldrig mer kommer att ha med den mannen att göra!
Det behövs inga karaktärsmord på honom inte!
Han är otroligt bra på att begå självmord på sitt anseende!

Vad gäller dagens inlägg påstår han där att en äkta hälft har fått en dom för ringa misshandel. Detta har jag aldrig hört. Är det inte åtalbart att påstå att någon helt identifierbar är dömd för något som den inte är dömd för, om det nu är så? 

LFL påstår att han ville stoppa mig. Vad som hände var att jag tyckte att det var konstigt att han på  bloggar for ut mot ett parti, som han enligt vad som framgår i en radiointervju gärna hade velat stanna kvar i, men som han blev utesluten från.
Detta fick han till att jag försvarade det partiet, vilket han trodde skulle vara negativt i mitt parti.

Men min väninna då? Och min bror och mina barn? Var det därför han skrev, ringde, mejlade till dem också? Knappast, eller hur. De hade väl inget med politiken att göra.

Nu anar jag att den person  som LFL idag påstår har blivit dömd för ringa misshandel läser min blogg. Då kanske han också kommer att läsa LFL :s. Och då blir det nog inte så roligt!

Dessutom, så skrev LFL fem mejl (enligt uppgift, kanske fler?) till  distriktsordföranden med kopior på saker jag hade skrivit. Exakt vad vet jag inte. Saker kan ju bli märkliga ryckta ur sitt sammanhang. Hon tyckte bara att detta var konstigt, speciellt som han en månad tidigare hade vistats hos mig en längre tid.Hon blev mycket förvånad över detta, och vad hon sade så svarade hon inte.

Men han missade the point. Den gången var det nämligen jag som satt i nomineringskommittén  och satte henne på listor. Som distriktsordförande hade hon inget med mig att göra mer än andra medlemmar i partiet. Varken hon  eller hennes man är kvar i mitt parti idag.
Och så borde LFL ta reda på vem som idag är KDU:s ordförande, för det vet han tydligen inte.

Inga kommentarer: