fredag 7 september 2018

Uselt valarbete, Margot Wallström!

Har sossarna så lite att komma med i sitt valarbete att de i stället hela tiden måste arbeta MOT andra. Nu gäller det SD. Jodå, förr var det Höger-Moderaterna,  så var det när jag var med i S!

Margot Wallström har en jätteartikel i min lokaltidning idag under rubriken "Nu är svenska kvinnors rättigheter hotade". Hon förutsätter i denna att alla tycker som hon.

Hon tror att alla i vårt land tycker att det är ok med en så sen fri abortgräns som 18:e veckan. Jag har aldrig hört någon som tycker det. Alla jag har pratat med tycker att man ska sänka gränsen till den för Europa normala, nämligen 12:e veckan. Andra människor, som inte är Margot Wallström, har nämligen förstått att i en abort finns det två, en kvinna och ett foster! 
Hon tror också att alla kvinnors högsta önskan är att förvärvsarbeta utanför hemmet och att ingen vill ha vårdnadsbidrag. Varför fanns det då människor som hade detta? Var det bara stackars förtryckte kvinnor, som inte begrep hur lyckliga de skulle bli om de lämnade sina små barn till andra medan de själva jobbade?
Vilken inskränkthet!
Och- hemska tanke- tänk om familjerna själva skulle få bestämma över vem som skulle ta ut föräldraledigheten! Vilken gräslig frihet skulle inte detta innebära för ett socialistiskt parti, där staten ska styra människors privata liv.
Du gör bort dig, Margot Wallström! Totalt!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Instämmer fullkomligt! Jämställdhet som den tolkas av vissa innehåller en rejäl dos kvinnoförtryck.

Låt oss hoppas att Wallström får sparken på söndag.

nya tant lila sa...

Ja, det hoppas vi!