tisdag 25 september 2018

Operationen lyckades, men patienten dog!

Jo, som ovanstående tycker jag det känns när socialdemokrater idag hävdar att tillståndet i landet är gott för att ekonomin är god och statsskulden har minskat.
Medan en del av politikerna (läs statsministern) mest verkar ha svassat runt, har missnöjet över förhållandena i landet bara vuxit. Unga människor skjuts ihjäl, och bilar bränns upp, och visst inte alla lever under goda ekonomiska förhållanden. I storstäderna är köerna för att få en lägenhet kanske mer än tio år, och unga, som borde ha egna hem, tvingas bo kvar hos sina föräldrar.
Nej, tillståndet i landet är inte gott!
Man kan inte ha en statsminister vars främsta uppgift verkar vara att se till att det parti 1,1 miljoner människor röstade på blir utan inflytande. Han upprepar som ett mantra att de är rasister och nazister. Börjar han kanske bli senil!?
Nej, Stefan Löfven hade inte den kompetens som krävs för att vara statsminister! Men nu skulle han tydligen regera tillsammans med kommunisterna, för de har ju plötsligt blivit ett regeringsblock tillsammans. Det är lite svårt att hänga med! 
När jag var aktiv socialdemokrat vore detta totalt otänkbart! 
Och varför förhäver sig MP? SD är för små för att få inflytande, sade ett av deras språkrör i TV idag. Säger hon, representant för ett parti som endast med hjälp av stödröster kom in i riksdagen! Skrattretande! 

Inga kommentarer: