lördag 8 september 2018

Sossarna har ju haft fyra år på sig!

Visst är det patetiskt att höra sossarna och allt snack om vad som är fel och vad de ska göra om de får makten!
De har ju haft fyra år på sig att göra saker som de nu vill ta tag i.

Nog kan man tycka att Jimmie Åkessons snack igår om att de som inte passar in skulle lämna landet- ja, eller få hjälp att lämna landet, var märkligt. Han har någon sorts konstig uppfattning om en enhetlig kultur i det här landet, som han tror existerar, men som inte finns.
Samtidigt kan jag tycka att det är lite bonnigt. Det märks så tydligt att en del av vårt lands företrädare är genuina småstads- eller landsortsbor.
Vi kanske skulle skicka ut dem på några internationella företag i landet. Det kan inte ha varit så erfarenhetsgivande att ha levt i en liten blekingestad och sedan varit nere en vända i ankdammen Lund för att återvända till hemorten.
Det borde kanske finnas krav på en bredare livserfarenhet, i vart fall vore det önskvärt att inte bonnigheten hela tiden sken igenom!

Det där med att passa in är inte enkelt. Jimmie tycker inte att alla invandrare passar in, och de andra partiledarna tycker inte att Jimmie passar in i politiken!
Ack ja, ack ja!

Sedan är det väl uppenbart att SVT har gått över sina befogenheter i att kritisera vad en partiledare säger i en debatt inför valet! Det kommer nog Granskningsnämnden också att tycka!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mycket skarpsynt kommentar, NTL!

Tocke