fredag 29 juni 2018

Svenska folket bestämmer- inte Jan Björklund!

Nu har liberalerna och Centern vaknat till liv efter moderaternas uttalande igår om  att SD skulle kunna få ordförandeposter i utskotten om man gick efter mandatfördelningen i riksdagen.
Men är det inte svenska folket som bestämmer i en demokrati?
Jan Björklund, representant för lilla Liberalerna, låter alltid som om det vore han.
Man kan väl lugnt konstatera att en röst på Centern eller Liberalerna kommer att bli en fortsatt röst på en sosseregering. Vill vi ha det?
De bereder ju klart och tydligt mark för detta.

3 kommentarer:

Hmm sa...

Vad skriver du? Har SD inga utskottsplatser? Har L och C krävt att de inte ska ha det i fortsättningen? Tro inte på allting som Mats Knutsson säger, för han driver valrörelse åt SD. Nu genom vilda spekulationer om vad alliansen vill. Björklund har dementerat Knutssons fantasier om vad man kommit överens om inom alliansen. Minst tre av de fyra alliansledarna (för M. L och C) har gjort klart att de vill se någon form av blocköverskridande överenskommelse om inte alliansen kan bilda regering utan en sådan.

KD verkar vara alltför upptagna med att hålla sig kvar i riksdagen för att ha någon realistisk uppfattning i regeringsfrågan.

nya tant lila sa...

Ja, det var slarvigt skrivet, jag har skrivit tydligare. Nu var det ju inte Mats Knutsson som sade detta, utan moderaternas företrädare som talade för Alliansen.

nya tant lila sa...

Sedan borde det handla om vad svenska folket vill och inte vad en företrädare för ett parti med lite över 4% tycker. De måste ju sluta mobba SD. Resultatet blir ju bara att de växer för folk retar sig på dem.