lördag 16 juni 2018

Några ord betyder mycket

Jag hör till de människor, som trots att jag känner massor av människor och många människor känner eller känner till mig, så lever jag privat ganska isolerat genom att jag har många nära vänner, släkt och barn på avstånd. Mina vänner här är räknade på två händers fingrar.
Kanske beror det på att jag egentligen är introvert, vilket jag alltså upptäckte genom två tester för en tid sedan.

När det gungar, för så är ju livet ibland, blir därför varje ord, som betyder en tanke utifrån, viktig.

Ibland måste man ha hårda nypor, och jag vet att jag kan ha hårda nypor när detta är nödvändigt.
I en styrelse, som efter senaste årsmötet blev mer och mer kaotisk på grund av att ett par överhuvudtaget inte följde normal ordning i en förening, utan gjorde lite hur som helst och ställde därmed till det, fick jag till slut ta till de hårda nyporna för att vi skulle få arbetsro.

2016 hade jag också fått ägna en vecka åt att få bort en olaglig hemsida för vår skrivarklubb. Jag fick först leta reda på webbhotellet i USA, sedan skriva en massa mejl på engelska till dem och slutligen kopiera vårt konstituerande möte för att visa att inga firmatecknare var inblandade på denna sida. Då plockade de bort den. Men detta var ju helt onödigt arbete för mig, och jag har svårt att glömma det, för det var faktiskt taskigt gjort att skapa olägenheter och extra arbete för mig. Vi VET inte vem som låg bakom även om våra misstankar är starka.

Så kan det ju vara. Man VET inte vem någon är, men man kan ana. Och ibland tycker man att det är bekräftat. Och detta gäller ju inte bara negativa saker.

Jag är så glad över alla vänliga och berömmande ord som jag har fått från olika medlemmar i klubben de senaste dagarna. Sådana behöver man  när man har varit i svårigheter.

Inga kommentarer: