söndag 9 juli 2017

Ta vilken debatt med SD?

Vanliga normalt seende människor ser att SD öka hela tiden.
Det är bara konstiga socialdemokrater, som försöker inbilla andra att SD minskar. Det gör de inte, och det kommer de inte att göra.
Varför inte? Nej, av den enkla anledningen att de säger precis det som de flesta i det här landet tycker och vill i nuläget. De behöver inga missnöjesröster från andra partier, för de har idag ett partiprogram som tilltalar väljarna.
Jag undrar verkligen vem som skulle vinna en debatt med dem! Är det inte SD som skulle vinna?
Själv ser jag också att det är det enda parti som tar upp något av det som jag anser vara det viktigaste att ändra på i Sverige, nämligen en sänkt abortgräns till normal europeisk nivå, nämligen 12: e veckan. Det är också det enda parti som stöder samvetsfrihet vid aborter. Och inte blev Jimmie Åkessons sambo annat än sympatisk när han berättade att hon inte gillade djurparker, när Ebba B.T. i bästa välmening hade velat skicka dit familjen  på en fiktiv semester.
Det finns mycket hos SD som tilltalar mig.
MEN, jag kan också se hela bilden. 
Hur har de det med kulturpolitiken?
Den skrämmer mig!
I Skåne och Blekinge har Sverigedemokraterna många röster. Partiledaren kommer ju härifrån. Och han lär ha varit en artig och trevlig elev i skolan! Det är så klart väldigt svårt för många här att ta till sig den negativa bild många försöker måla upp.

Inga kommentarer: